Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği elinde tutan çağdaş bir okul. Öz benliği geliştirmeye yönelik duygusal eğitim. Daha iyiye ulaşmaya çalışan bir okul.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı,toplumsal değerleri benimseyen,çağdaş,laik,Atatürkçü,kendisi ve toplumu ile barışık,bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,esnek düşünme yeteneği geliştirebilen,iletişime açık,ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen,iyi bir öğrenci,iyi bir insan,iyi bir sağlık personeli ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

Başarılar:

Saatler: 8.00-17:00
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZA AİT SERVİS OLMAYIP, İLÇEMİZİN BELLİ YERLERİNE MİLLİ EĞİTİMİN TAŞIMA SERVİSİ BULUNMAKTADIR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OÖB PUANINA GÖRE ÖĞRENCİLER YERLEŞMEKTE OLUP PUAN BİLGİLERİ DEĞİŞMEKTEDİR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: MESLEK LİSELERİ AİLELER İLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA HER AY ETKİNLİK YAPILMAKTADIR
Diğer Hususlar: 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HASTANEDE YADA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNDE 24 SAAT STAJ YAPMAKTADIR.

Telefon - 338 716 2467

WEB - https://ermeneksml.meb.k12.tr